Startpagina Adverteren Meedoen Dochterpagina's
Startpaginas.net startpagina

Adverteren op Startpaginas.net startpagina

Sinds de zomer van 2013 is startpaginas.net uitgegroeid tot een bekende startpagina met tientallen bezoekers per dag. Met tientallen linkaanvragen per dag hebben wij ons inmiddels gevestigd tot de grote bekende startpaginas.

Niet zomaar een standaard startpagina

Startpaginas.net is inmiddels een bekende startpagina geworden die ook inmiddels al tientallen beheerders telt. Uiteraard is op dit moment startpagina.nl nog steeds de grootste aanbieder op het gebied van startpaginas en heeft zij ook een nog hogere autoriteit dan ons, maar daarin zit natuurlijk wel een groot prijsverschil wat betreft de advertentiemogelijkheden.

Advertentie mogelijkheden

Er kan op verschillende manieren geadverteerd worden op de website van Startpaginas.net. Van tekstlink tot banner en daarin zijn weer vele variaties mogelijk. U kunt om te beginnen met drie verschillende banners adverteren op de voorpagina van Startpaginas.net startpagina.

In de spotlights

Banner afmetingen

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de tarieven? Stuur dan een e-mailbericht via ons e-mailformulier. U krijgt binnen 24 uur een reactie van de verkoopafdeling.

Dochterpagina's van Startpaginas.net startpagina

De mogelijkheden en tarieven die hier besproken zijn gelden alleen voor de voorpagina van Startpaginas.net startpagina en de linker 234x60 pixes banner positie. Bij de dochterpagina's gelden andere voorwaarden en worden daarnaast ook nog beheert door derden. Iedere dochterpagina heeft zo z'n eigen onderwerp en eigen tarieven. Op alle dochterpagina's vindt u een link naar een contact formulier waarmee u in contact kunt komen met de beheerder van die bewuste dochterpagina.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW Alle genoemde prijzen zijn op basis van vooruit betaling op basis van een BTW factuur van Imezo Wanneer u op rekening geleverd wil krijgen en een bepaalde betalingstermijn wil afspreken worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Daarnaast laten wij ook een krediet check uit bij één van onze partners.